Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vindsvåning - loft med takterrass i Palmas cala trava

Fakta Bilder

Vindsvåning - loft med takterrass i Palmas gamla stan

Unik tillfälle – luxuös vindsvåning i elegant stadspalats

Den mycket ovanliga vindsvåningen finns i ett representativ stadspalats mitt i hjärtat av Palma stad som har omfattande renoverats av välkända arkitekter och byggdes om till fem exklusiva bostäder, varav två redan är sålda. Vindsvåningens boyta är på ca 296m2 fördelad på ingångsnivån en öppen salong/matsal med vackra träbjälkar i taket, ett komplett utrustat lyxkök, ett elegant huvudsovrum med privat badrum en suite, ytterligare två sovrumssviter och en gästtoalett. En trappa upp ligger ett stort atelje med en trappa som leder upp till den egna magnifika takterrassen med enastående panormablick över takåsarna. Alla lägenheter i detta repräsentativa stadspalats kombinerar ett harmoniskt samspel mellan klassiska element och toppmodern utrustning på ett strålande vis. Övriga faciliteter och utrustning inkluderar, tvåglasfönster, centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, rörelsedetektorer, video intercom samt alarmanläggning. Stadspalatset som är från 1600-talet ligger direkt vid den prestigefyllda paradgatan El Paseo del Borne i hjärtat av Palma. Många restauranger, barer, caféer och sevärdheter finns helt nära.

 • Boyta

  296m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  2922
 • Badrum

  3
 • Pris

  3 317 289,75 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: