Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lyxvilla i Son Vida med panoramautsikt mot havet och Palmabukten

Fakta Bilder

700m2 6 Sovrum i Son Vida

Denna lyxiga villa i söderläge med excellent standard ligger högt uppe på kullarna i Son Vida, varifrån utsikten över havet, Palmas katetral samt slottet Bellver är helt betagande. Fastighetens tomtmark är på ca 2.000 kvm med ett bebyggd område av ca 700 kvm och erbjuder en fin medelhavsträdgård med välvårdade gräsmattor, flera sköna solterrasser både med och utan tak samt en uppvärmd swimmingpool. Villans tre våningsplan är fördelade på i entréplan: två salonger, ett TV-rum, matsal, modernt komplett utrustat kök med angränsande grovkök samt ett sovrum och ett badrum. En trappa upp ligger den stora mastersviten med eget badrum och dressingrom, ett sovrum med badrum en suite. Både sovrummen erbjuder en vacker terrass med strålande utsikt mot havet. I bottenvåningen finns ytterligare två sovrumssviter med utgång till trädgården och till poolområdet. Ett av rummen har egen dressingrom. På detta plan finns dessutom ett stort grovkök samt en separat personalbostad med egen ingång och som är inredd med vardagsrum, pentry, ett sovrum med badrum och har utgång till den vackra utemiljön. Övriga faciliteter inkluderar snygga marmorgolv, tvåglasfönster, gas-centralvärme, luftkonditionering varm/kallt, öppen spis, rörelsedetektorer, video intercom, alarmsystem, automatisk trädgårdsbevattning, bastu, ett dubbelgarage samt en Carport. Ett perfekt läge, högt uppe på en kulle med härlig utsikt och ändå nära Palma stad med dess stora utbud av förströelse är det perfekta hemmet för familjer med barn.

 • Boyta

  700m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  2815
 • Badrum

  6
 • Pris

  4 084 279,05 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: