Lavin Estates | Exklusiv havsnära penthouse med bästa läge
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusiv havsnära penthouse med bästa läge - Sold

Fakta Bilder

104m2 2 Sovrum i El Terreno - Sold

Bara att flytta in - helt nyrenoverad lägenhet med otrolig panoramautsikt

Denna förstklassiga takvåning totalrenoverades helt nyligen och har ett av de bästa lägen på sydvästra Mallorca. Lägenheten är ljus och luftig med bästa standard och utrustning som innehåller ett rymligt vardagsrum/matrum med ett fullt utrustat kök, en mastersvit med badrum en-suite, ytterligare ett sovrum även det med badrum en-suite. Både vardagsrummet och mastersviten har utgång till den stora terrassen i sydvästläge som skämmer bort dig med en spektakulär utsikt över havet, hamnen och fantastiska solnedgångar. Den vackra gemensamma utemiljön har en pool med vilstolar samt gemensamt parkering. Denna exceptionella bostad är perfekt beläget - bara en kort bilresa bort finns förutom vackra sandstränder, golfbanan Royal Bendinat och den exklusiva marinan Puerto Portals med sitt breda utbud av restauranger och kaféer. Huvudstaden Palma ligger också inom nära räckhåll.

 • Boyta

  104m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  6622
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: