Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Otrolig egendom med spektakulär panoramablick över havet

Fakta Bilder

2000m2 10 Sovrum i Camp de Mar

Vackert belägen drömfastighet med tre fristående villor

Denna magnifika fastighet med spektakulär panoramautsikt mot havet finns i Camp de Mar och är bebyggd med tre fristånde villor som delvis ligger vid havet. Fastighetens konstruerade yta är ca 1.621m2 och en tomtstorlek på omkring 40.3 hektar. Den vackra utemiljön bjuder på en underbar pool och härliga medelhavsträdgårdar med fruktträd, olivträd och aromatisk växtlighet. Den första villan har tre våningar. I entréplan finns ett komplett utrustat kök med grovkök, ett vardagsrum, matsal och en separat toalett. I övervåningen ligger masterbedroom med badrum en suite, jacuzzi och utsikt mot havet, ytterligare ett sovrum med badrum en suite. Bottenvåningen hyser två sovrum med badrum en suite samt ett kök med matplats och ett grovkök. Den andra villan har också tre våningar. I entréplan finns ett kök, matsal, vardagsrum och en gästtoalett. På övervåningen finns två sovrum med badrum en suite. Bottenvåningen hyser två sovrum med badrum en suite, ett kök, grovkök, vardagsrum och en gästtoalett. Den tredje villan är inredd med två sovrum med badrum en suite, ett spelrum, ett gym, bastu och en chill-out-lounge med bar. Övriga faciliteter och utrustning som denna mycket stora egendom erbjuder är tre garage med elektriska portar, flertal parkeringsplatser, tvåglasfönster, centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, alarmanläggning, video intercom samt automatiskt trädgårdsbevattning. Den exklusiva marinan av Puerto Andratx med dess imponerande yachter, restauranger och shopping ligger bara några minuters biltur bort. Huvudstaden Palma nås på 20 minuter på fin motorväg.

 • Boyta

  2000m2
 • Tomt

  400000m2
 • Sovrum

  10
 • Property ID

  2837
 • Badrum

  14
 • Pris

  39 481 995 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: