Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fenomenal finca-egendom på 43.000m2 tomt

Fakta Bilder

588m2 5 Sovrum i Puerto Andratx

Spektakulär lyxfastighet med betagande panoramablick över land och hav

Den exklusiva finca-egendomen med en tomt på ca 43.000 m2 ligger i en oas vid Medelhavet i Puerto Andratx och inrymmer en huvudbyggnad, ett gästhus, ett poolhus med en fantastisk 75m2 stor swimmingpool, ett sommarkök, en vacker färgglad trädgård och flera öppna och överbyggda terrasser. I huvudbyggnadens entréplan finns vardagsrummet med öppen spis, matsalen och ett komplett utrustat stort modernt kök med köksö. Detta plan öppnar upp mot den underbara terrassen med öppen spis, lounge-område och poolen. En trappa upp finns ett galleri, två sovrum med badrum en-suite, omklädningsrum och privat terrass med havsutsikt samt ett andra sovrum som för närvarande används som kontor. Gästhuset är inredd med ett sovrum, ett badrum och ett hemtrevligt allrum med tillgång till terrassen och trädgården. Poolhuset bjuder ytterligare på ett gästrum med badrum och är omgiven av ett underbart loungeområde med  utekök och öppen spis.

Utrustning: Värme (gasol), luftkonditionering varm/kallt, tvåglasfönster med myggskydd, golvvärme, gästtoalett, ekonomiutrymmen, rörelsedetektorer, intercom och larmsystem, automatisk bevattningssystem för trädgården samt garage för tre fordon

 • Boyta

  588m2
 • Tomt

  43144m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2965
 • Badrum

  4
 • Pris

  19 591 882,70 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: