Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Förtrollande mallorcinsk finca på landsbyggden

Fakta Bilder

290m2 6 Sovrum i Llucmajor

Exklusiv utrustat finca med fritt läge på landet

Detta charmiga hus byggd i mallorcinsk stil med en bostadsyta av omkring 290m2 ligger på en ca 15.000m2 stor tomt. Synliga takbjälkar och råa stenvägger också inne i huset ger karaktär åt bostaden. Huset hälsar välkommen med en imponerande uppfart med vacker entré och består av ett hemtrevligt vardagsrum med öppen spis och matplats, ett stort komplett utrustat kök med köksö och plats för matbord. Det finns sex sovrum, tre av dem med privata badrum en suite och tre som delar på ett badrum. Den underbara utemiljön är höjdpunkten i detta vackra hem med sina fina terrasser och uteplatser åt alla väderstreck, en stor medelhavsträdgård med stilig swimmingpool samt flera mysiga Chill-out- och dining areas. Huset har en källare och ett garage med plats för tre fordon. Llucmajor är en charmig småstad, långt från turismen och ca 15 km från den spektakulära klippiga sydkusten.


 • Boyta

  290m2
 • Tomt

  15000m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  33361
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 565 879,85 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: