Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Enastående Finca i härlig lantligt läge - Sold

Fakta Bilder

477m2 6 Sovrum i Esporles - Sold

Fantastisk egendom med betagande utsikt över Serra Tramuntana

I Esporles, en traditionell bergsby i imponerande SerraTramuntana ligger detta enastående egendom som erbjuder fantastisk panoramautsikt över bergen och den charmiga mallorcinska landsbygden. Husets två våningsplan fördelas på totalt sex sovrum och sju badrum. En ljus salong/matrum med öppen spis och ett stort elegant kök med köksö leder till den överbyggda terrassen. Rummen är generöst och stilfullt inredda - naturstenmurar, takbjälkar och andra traditionella stilelement kombinerar perfekt med modern design, funktionalitet och toppmodern teknik. I den rymliga utemiljön kommer du att tillbringa mycket tid - shöna terrasser under tak, ett sommarkök med extra grillplats, en stor pool med bubbelpool, solterrasser och en utomhusbar som omges av en stor anlagd trädgård i Medelhavsstil att njuta av i fulla drag. Esporles är en idyllisk by i Tramuntana bergen, som erbjuder lugn och sydländsk charm, men med perfekt infrastruktur och alla bekvämligheter i det dagliga livet. Flygplatsen kan nås på cirka 30 minuter.

Övrig utrustning: Dubbelglasfönster, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, separat gästlägenhet med pentry, gym, carport för tre fordon, extra utomhusparkering, larmsystem, rörelsedetektor, video intercom, automatisk bevattningssystem för trädgården

 • Boyta

  477m2
 • Tomt

  2862m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  7409
 • Badrum

  7
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: