Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fenomenal frontline-lägenhet med access till havet - Sold

Fakta Bilder

117m2 3 Sovrum i Cas Catala - Sold

Elegant frontline-våning i fantastisk bostadskomplex

Detta drömboende finns i ett mycket exklusivt residens som bjuder på direkt anslutning till havet och en havsutsikt som är helt otrolig. Lägenhetens boyta är på ca 117m2 med en härlig ca 18m2 stor terrass mot havet och innehåller ett modernt komplett utrustat kök med frukostbar, ljust vardagsrum/matrum med stor glaspartie ut mot terrassen i söderläge, huvudsovrum med privat badrum en-suite också det med utgång till terrassen, ytterligare två sovrum och ett badrum. Detta fantastiska bostadskomplex bjuder på ett härligt gemensamt stort poolområde i en vacker trädgårdsanläggning, ett gym, bastu och en inomhuspool. Övriga faciliteter och utrustning som denna pärla till hem är utrustat med är bl.a. en parkeringsplats i garage, elvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, video intercom, alarmsystem, rörelsedetektor, trägolv, en jacuzzi samt automatisk trädgårdsbevattning. Bostaden finns i San Agustin med bara några steg från Cala Nova hamnen. I grannskapet finns allt vad man behöver och Palma stad är bara några minuters biltur bort.

 • Boyta

  117m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  7313
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: