Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unikt penthouse med drömterrass i första linjen mot havet

Fakta Bilder

160m2 4 Sovrum i Portixol

Fantastiskt tillfälle i absolut bästa läge precis vid strandpromenaden

Med allra bästa läge – direkt vid strandpromenaden i Portixol ligger denna rymliga takvåning. En fantastisk möjlighet som inte får missas. Bostaden har totalt fyra sovrum och tre badrum. På första våningen leder den eleganta mastersviten med privat badrum ut till den vackra terrassen som bjuder på en unik utsikt över strandpromenaden, hamnen och havet. Den ljusa salongen/matsalen och det moderna, komplett utrustade köket öppnar upp mot en mysig fridfull uteplats/patio. Bostadens höga kvalitet imponerar med en tydlig och elegant design. Den tidigare fiskebyn Portixol som ligger helt nära Palma`s Gamla Stan är en av de mest populära platserna på Mallorca och har en vacker strandpromenad med ett stort utbud av restauranger och kaféer.

Utrustning: dubbelglas, luftkonditionering varm/kallt rörelsedetektor, alarmanläggning garage med automatisk port, förråd

 • Boyta

  160m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  7349
 • Badrum

  3
 • Pris

  2 812 824 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: