Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lyxpenthouse i bästa läge med panoramablick över havet och La Mola - Sold

Fakta Bilder

298m2 3 Sovrum i Port Andratx - Sold

Fantastisk takvåning med privat takterrass i exklusivt bostadskomplex

Denna första klassens takvåning är del av ett lyxboende i ett privilegierat läget i Port Andratx. Den sydliga sluttningen ger en spektakulär panoramautsikt över hamnen, La Mola och Medelhavet med behaglig solsken hela dagen. Den rymliga takvåningen i mycket hög kvalitet och utrustad med senaste standard och består av tre sovrumssviter, ett rymligt vardagsrum /matrum med öppen spis och öppet komplett utrustat kök i anslutning, grovkök, gästtoalett och en stor terrass under tak i söderläge. En trappa leder dig direkt från lägenheten upp till den underbara takterrassen med BBQ-område och förberedd för installation av en bubbelpool. Njut av oslagbara vyer och fantastiska solnedgångar i absolut integritet! Den gemensamma utemiljön bjuder på en vacker subtropisk trädgård och två stora infinity-pooler med vattenfall, duschar och omklädningsrum. Det fashionabla Port Andratx med sin exklusiva småbåtshamn och dess olika gastronomiska erbjudanden och shopping är bara några bilminuter bort.

Faciliteter: tvåglasfönster, centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, gym, marmorgolv, garage, hiss

Foton: Kristina Müller

 • Boyta

  298m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  2971
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: