Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Magnifik penthouse-våning med panoramablick från takterrassen

Fakta Bilder

500m2 4 Sovrum i Palma

I hjärtat av Palma – exklusiv takvåning i elegant stadspalats

Detta fenomenala penthouse finns i ett representativ stadspalats mitt i hjärtat av Palma som har omfattande renoverats av välkända arkitekter och byggdes om till fem exklusiva bostäder varav två redan är sålda. Alla lägenheter i detta eleganta stadspalats kombinerar ett harmoniskt samspel mellan klassiska element och toppmodern utrustning på ett strålande vis. Detta penthouse har ett bebyggd område om ca. 500m2 inklusive en fantastisk takterrass om ca 100m2, innehållande rymlig och ljus salong, elegant matsal, ett komplett utrustat lyxkök med frukostrum intill, ett arbetsrum, vinkällare och en gästtoalett. Sovtrakten omfattar mycket stort och elegant master bedroom med lyxigt badrum en suite och walk-in-closet, ytterligare tre sovrumssviter med en gemensam lounge. Förutom den härliga utsikten över takåsarna bjuder takterrassen på en whirlpool, grillplats och mysig chill-out-area. Övriga faciliteter och utrustning som detta enastående hem har att erbjuda är bl.a. tvåglasfönster, centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, rörelsedetektorer, video intercom, alarmanläggning, en bilplats i garage samt hiss i byggnaden. Stadspalatset som är från 1600-talet ligger direkt vid den prestigefyllda paradgatan El Paseo del Borne i hjärtat av Palma. Många restauranger, barer, caféer och sevärdheter finns helt nära.

 • Boyta

  500m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2923
 • Badrum

  4
 • Pris

  6 842 960 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: