Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villan är belägen på attraktiv adress med gångavstånd till hamnen och havet - Sold

Fakta Bilder

337m2 5 Sovrum i Port Andratx - Sold

Med fin havsutsikt 30 meter från havet ligger denna exklusiva, insynsskyddade villa med en totalyta på 337 kvm i Port Andratx

Den omfattande renoverade villan ligger i Port Andratx – med den pittoreska hamnen och en härlig badstrand på bara några minuters promenad bort. Den vackra tomten är ca 900m2 stor och bjuder på delvis havsutsikt. Tvåplanvillans bebyggda område är på ca 337m2 fördelade på ljus och luftig öppen vardagsrum/matrum med öppen spis, det komplett utrustade öppna moderna köket med plats för matbord samt en gästtoalett i entréplan. En gästlägenheten med sovrum, badrum, allrum och pentry ligger också på detta plan. Sovrummen ligger på övervåningen bestående av master bedroom med badrum en-suite och terrass, ytterligare två sovrum och ett badrum. Den underbara utemiljön omfattar flera öppna och täckta terrasser, en inbjudande pool, ett sommarkök och en snygg anlagd grönskande trädgård. Övriga faciliteter inkluderar tvåglasfönster, centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, alarmanläggning, automatisk trädgårdsbevattning samt ett dubbelgarage. Den mysiga hamnen i Port Andratx har en attraktiv hamnpromenad och erbjuder ett brett urval av trendiga restauranger, barer och lyxig shopping. Palma stad är ca 20 bilminuter bort.

 • Boyta

  337m2
 • Tomt

  900m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2896
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: