Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Imponerande egendom mycket nära yachthamnen

Fakta Bilder

1200m2 6 Sovrum i Portals Nous

Magnifik villa med exceptionellt stilig interiör

Mycket nära den fashionabla marinan i Puerto Portals ligger detta enastående boende som bjuder på fullständig integritet och stora ytor. På två våningsplan fördelas en rymlig och smakfullt inredd salong, en matsal med det komplett utrustade köket intill. En mastersvit med privat badrum, lounge med öppen spis, omklädningsrum och privat terrass. Ytterligare fyra sovrumssviter med tillhörande terrasser. Dessutom en personalbostad inredd med sovrum, pentry och badrum. En rymlig layout, stora träklädda fönsterpartier, högt i tak med synliga träbjälkar, parkettgolv, marmorgolv och mysiga eldstäder skapar en atmosfär av sofistikerad elegans. Alla rum på första våningen leder ut till utemiljön med många öppna och överbyggda terrasser, det stiliga poollandskapet och en välskött trädgård. Därutöver finns i husets källarplan ett garage med plats för upp till 10 fordon med en hydraulisk hiss, en privat biograf, ett exklusivt spa med jacuzzi, ett gym och en vinkällare. I omedelbar närhet av den extraordinära egendomen finns många utsökta restauranger, trendiga barer och lyxiga butiker. De sköna stränderna på sydvästra kusten av Mallorca ligger också bara några minuters bilresa bort.

Ytterligare funktioner: dubbelglas, centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, ljudsystem, förråd, BBQ-område, larmsystem, rörelsedetektor.

 • Boyta

  1200m2
 • Tomt

  2766m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  6655
 • Badrum

  7
 • Pris

  6 387 522,75 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: