Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Sällsynt pärla - havsutsiktsvilla i mycket eftersökt villaområde - Sold

Fakta Bilder

600m2 5 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Lyxfastighet med fantastisk 180 graders utsikt över hela Palmabukten

I ett av de mest exklusiva bostadsområden på den sydvästra kusten av Mallorca är denna designervilla under totalrenovering för att möta högst ställda krav, bästa byggkvalitet, materialval och utrustning av modernaste snitt. Stora fönsterfronter släpper in ljus, luft och sol och en enastående fri utsikt över bukten och Medelhavet. Villans entréplan har en rymlig öppen planlösning med vardagsrum/matsal och det angränsande komplett utrustade köket samt mastersviten med privat badrum och walk-in-closet. Alla rum öppnar upp mot den mycket stora terrassen som leder ut till det magnifika poolområdet som är omgiven av en lättskött trädgård i Medelhavsstil. Ytterligare fyra sovrum ligger på första våningen, all med egna badrum en-suite och tillgång till terrassen med utsikt över havet. I husets bottenvåning finns garaget med plats för fyra fordon samt ekonomiutrymmen. En hiss leder bekvämt till alla våningar. Den exceptionella fastigheten ligger i omedelbar närhet till den kungliga golfbanan i Bendinat. Också den luxuösa marinan Puerto Portals med dess trendiga restauranger, barer och shopping samt ett stort antal mysiga vikar och stränder ligger bara några bilminuter bort.

Övriga faciliteter: dubbelglas, centralvärme, golvvärme, solceller, luftkonditionering varm/kallt, öppen spis, gästtoalett, grovkök, domoticsystem, LED-belysning, larmsystem, video intercom

 • Boyta

  600m2
 • Tomt

  1280m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2253
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: