Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Drömboende för dig och dina gäster: utsökt finca i Bendinat

Fakta Bilder

883m2 5 Sovrum i Bendinat & Illetes

Exklusiv villa med panoramautsikt över hamnen och havet

När hon tronar ovanpå den lilla kullen så påminner villan om ett slott. Fastigheten i Finca Style välkomnar invånaren och gäster med en imponerande hall och vacker havsutsikt. På samma nivå finns den stora salongen med gaskamin, det öppna Bulthaup-köket med köksö och bardisk, gästtoaletten och gästavdelning. Det stora sovrummet och 3 rum med eget badrum en-suite - alla med tillgång till den överbyggda terrassen som löper längs hela fasaden – ligger i nivå med trädgården. Dessutom finns en egen biograf med bekväma fåtöljer för 20 personer och ett lyxigt gym med tillgång till trädgården. Utemiljön i form av 200 m2 terrasser, en jacuzzi helt skyddad från insyn på taket av villan och det eleganta poolområde med ett feodal poolkök under tak i smakfullt anlagda tropiska trädgården, erbjuder avskildhet och strålande utsikt över havet. Anspråksfulla personer ser här framför sig ett passande objekt.

 • Boyta

  883m2
 • Tomt

  1439m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2933
 • Badrum

  5
 • Pris

  6 843 474,90 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: