Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Extraordinär lyxvilla med panoramautsikt över Palma och Medelhavethavet

Fakta Bilder

662m2 5 Sovrum i Son Vida

En förstklassig egendom som du kommer definitivt att bli kär i

Denna extraordinära lyxvilla med panoramautsikt över Palma och bort mot havet är en förstklassig bostad som är lätt att förälska sig i. Fastigheten ligger på en generös tomt på cirka 1882m2 med en boyta på cirka 662m2. På entréplan i detta magnifika hem finns ett komplett utrustat modernt kök, ett vardagsrum, två eleganta rymliga sovrumssviter, ett av dem med walk-in-closet och båda med tillgång till samma terrass. En trappa ned ligger en stor och ljus salong med öppen spis och matplats, en stor sovrumssvit med tillgång till egen terrass och en separat lägenhet för personalen med sovrum och badrum med tillgång till en terrass. Det finns även en charmig matplats med ett sommarkök på detta våningsplan. På undervåningen ligger det vackra inbjudande poolområdet att koppla av i och njuta av den härliga utsikten. Längst ned i villan ligger gästlägenheten med ett sovrum, badrum, vardagsrum, ett fullt utrustat modernt kök med frukostbar, en täckt terrass med matplats, ett utegym och ett chill-out-område. Ytterligare faciliteter och utrustning inkluderar söderläge, carport för två fordon och flera parkeringsplatser på tomten, dubbelglas, centralvärme, golvvärme i gästlägenheten, luftkonditionering varm/kallt, en rörelsedetektor, video intercom, larmsystem, en patio och grillhörna. Bostaden ligger högt upp och i ett mycket lugnt läge och erbjuder därför en fantastisk utsikt över Palma-bukten. Fastigheten ligger nära tre golfbanor och bara en tio minuters bilresa från Palma stad.

 • Boyta

  662m2
 • Tomt

  1882m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  6611
 • Badrum

  6
 • Pris

  5 696 160 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: