Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ett magnifikt läge har denna underbara lyx villa vid stranden i Bendinat

Fakta Bilder

Old Bendinat - perfekt läge direkt vid sandstranden.

Välkommen till underbar familjevilla i gamla Bendinat på insynsskyddad tomt med sjöutsikt.

Denna oklanderliga lyxvilla med havsutsikt ligger inom gångavstånd från stranden. Fastighetens tomtmark är på cirka 1072m2 varav det bebyggda område upptar omkring  425m2. Layouten på detta slående vackra hem är som följer: på övervåningen finns ett stort vardagsrum / matsal med öppen spis, ett komplett utrustat öppet designerkök med angränsande grovkök samt tillgång till en terrass, dessutom en sovrumssvit samt en gästtoalett. En trappa ned ligger mastersviten med walk-in-closet samt ytterligare två sovrumssviter, alla med utgång till terrasser. Bottenvåningen är inredd med ett garage för flera fordon, ett kontor och förråd. Utemiljön bjuder på en stor takterrass, ett vackert poolområde samt en härlig trädgård. Övriga faciliteter och utrustning som detta vackra hem erbjuder är bl.a. isolerglas, en hiss, centralvärme, golvvärme, varm / kall luftkonditionering, en rörelsedetektor, video intercom, ett larmsystem och ett bevattningssystem för trädgården. Villan ligger i närheten av den kungliga golfbanan Bendinat, den exklusiva småbåtshamnen Puerto Portals och till fantastiska sandstränder.

 • Boyta

  425m2
 • Tomt

  1072m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2935
 • Badrum

  4
 • Pris

  6 507 546,60 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: