Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Förstklassig naturstenvilla på 20.750m2 stor tomt

Fakta Bilder

573m2 4 Sovrum i Llucmajor

Lyxvilla i fincastil i drömsk lantlig miljö

Detta praktfulla hus i fincastil ligger på en stor tomt om cirka 20.750m2 med ett byggt område på ca 573m2. Tvåplanshuset har hög standard och är byggd med material av högsta kvalitet. På nedre av de två nivåerna finns ett ljust vardagsrum med matplats med öppen spis och tillgång till en ca 150m2 stor poolterrass, ett ultramodernt komplett utrustat kök med köksö, ett sovrum med privat badrum en-suite samt en gästtoalett. På övervåningen ligger ett gallerie med ett kontor, den rymliga mastersviten med privat badrum en-suite och tillgång till en stor balkong, samt två ytterligare sovrum med privata badrum en-suite. På en friliggande byggnad finns ett grovkök, ett förråd och ett dubbelgarage. Det vackert anlagda utomhusområdet bjuder på en underbar utsikt över den  mallorcinska landsbygden och Puig de Randa; dessutom en pool med poolhus och utedusch, en grillplats med ett vackert och praktiskt sommarkök. Övriga exklusiva faciliteter inkluderar isolerglas, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, synliga träbjälkar och ett automatisk bevattningssystem för trädgården. Detta luxuösa hem är en idyll på landet som ligger cirka 7 minuter från Llucmajor, en charmig liten småstad. Mallorcas spektakulära klippiga sydkust ligger också inom några minuters bilresa.

 • Boyta

  573m2
 • Tomt

  20750m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  33647
 • Badrum

  4
 • Pris

  4 085 645,25 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: