Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusiv villa med panoramautsikt över hamnen och havet

Fakta Bilder

883m2 5 Sovrum i Portals Nous

Förstklassig villa med havsutsikt och takterrass

Denna exklusiva villa med panoramautsikt över hamnen och havet har en magnifik takterrass. Fastigheten har ett byggt område på cirka 883m2 på en tomt om på cirka 1439m2. Ingångsplanen i denna anmärkningsvärda villa erbjuder ett vardagsrum / matsal med öppen spis och tillgång till terrasser, ett öppet  komplett utrustat modernt kök, ett sovrum med badrum en suite samt gästtoalett. På nedre våningen finns fyra sovrumssviter och tillgång till terrasser, trädgården och poolen. I bottenvåningen ligger en hemmabio, ett gym, ett garage för flera fordon samt ekonomiutrymmen.  Ett av de många höjdpunkterna till denna lyxiga villa är takterrassen med spektakulär utsikt samt en jacuzzi. Den vackra utemiljön bjuder på olika öppna och överbyggda terrasser,  ett stort sommarkök, en pool, ett relaxområde, en grillplats och allt omgiven av en välvårdad trädgård. Ytterligare egenskaper hos denna fantastiska villa inkluderar isolerglas, en hiss, centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt,  rörelsedetektor, video intercom, larmsystem och  bevattningssystem för trädgården. Villan ligger i ett eftertraktat läge i Portals Nous - vid exklusiva marinan Puerto Portals med dess många utsökta restauranger, trendiga barer och butiker. De vackra sandstränderna och vikarna på sydvästra Mallorca, liksom huvudstaden Palma  kan nås inom några minuters bilresa.

 • Boyta

  883m2
 • Tomt

  1439m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2933
 • Badrum

  5
 • Pris

  7 924 636,20 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: