Lavin Estates | Förstklassig villa med vackert läge i Bendinat
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Förstklassig villa med vackert läge i Bendinat - Sold

Fakta Bilder

335m2 4 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Drömbostad med fantastisk panoramablick över Medelhavet

I det eftertraktade Bendinat på det vackra sydvästra Mallorca finns detta stiliga hus som bjuder på en fantastisk panoramablick över golfbanan och havet från en omkring 1.885 kvm stor tomt. Villans boyta är på ca 335m2 fördelat över två våningsplan och omfattar i entréplan en ljus salong med öppen spis och i fil angränsande matplats, det komplett utrustade köket med trevlig frukostterrass utanför, ett separat grovkök, en sovrumssvit samt en gästtoalett. Detta våningsplan öppnar upp mot den härliga utemiljön med de två vackra terrasserna som leder till poolen och den välvårdade trädgården med fantastisk utsikt. På övervåningen finns tre rymliga sovrum alla med privata badrum en-suite och terrasstillgång. Övriga faciliteter och utrustning inkluderar centralvärme (oljeeldning), reversibelt luftkonditionering i sovrummen, ett dubbelgarage och en privat brunn. Det exklusiva bostadsområde Bendinat ligger mycket nära den lyxiga marinan av Puerto Portals med dess utsökta restauranger, barer och lyxig shopping. Många trevliga vikar och stränder kan nås inom några minuter med bil.

 • Boyta

  335m2
 • Tomt

  1885m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  104355
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: