Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Eksklusive luksus villa med flotte solterrasser og en overveldende panorama

Fakta Bilder

Välkommen till en sold nedgång som sträcker sig ända till Ibiza

Denna mycket moderna villa ligger i Puerto Andratx och erbjuder en magnifik utsikt över det öppna havet. Huset ligger på en tomt på 1731m2 med en bostadsyta på 435m2 samt vackra öppna och täckta terrasser på 258m2. Villan har nyligen blivit kärleksfull renoverad till mycket hög standard och erbjuder en fantastisk infinity pool och en härlig Medelhavsträdgård där du kan njuta av den underbara utsikten över havet. Bostaden är uppdelad i två våningsplan: På entréplan finns ett rymligt vardagsrum med öppen spis, en matsal, ett fullt utrustat kök, en tvättstuga, ett förråd och en gästtoalett. På övervåningen finns det ett stort master bedroom med två klädkammare, två badrum och en privat solterrass. Dessutom finns det ytterligare tre sovrum varav ett med eget badrum samt ett separat badrum. Villans övriga faciliteter är bl.a. centralvärme, tvåglasfönster, reversibel luftkonditionering, rörelsedetektor, video-intercom, larmsystem, bevattningssystem i trädgården, rörelsedetektorer, tre garage samt två parkeringsplatser. Många trevliga restauranger, barer och butiker i Puerto Andratx finns precis i närheten. Huvudstaden Palma kan man nås på 30 minuter med bil.

 • Boyta

  437m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2480
 • Badrum

  4
 • Pris

  Pris på förfrågan

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: