Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Häpnadsväckande lyxfastighet med inomhuspool och enastående vy över Palma s

Fakta Bilder

2000m2 9 Sovrum i Son Vida

Den spektakulära fastighet med huvudbyggnad, gästhus, personalbostäder och ytterligare två gästlägenheter ligger på en 7.231 kvm stor tomt i det eftertraktade Son Vida som är en villaförort till Palma med en underbar utsikt över landskapet och Medelhavet. Bostadsytan är på cirka 2.000 kvm, flera öppna och överbyggda terrasser, en mycket välskött trädgård med palmträd, en stor utomhuspool att sträcka ut på, likaså en inomhuspool samt en tennisbana. Huvudbyggnadens tre våningsplan fördelas enligt följande: på entréplan finns den rymliga och ljusa salongen med öppen spis, matsal, TV-rum, köket som är komplett utrustad med grovkök intill, ett kontor, master bedroom med privat badrum en suite och dressingroom, samt ytterligare ett sovrum och ett privat badrum en suite. Nästan alla rum har access till sköna solterrasser och poolområdet. En trappa upp finns tre sovrum, alla med privata badrum en suite, ytterligare ett kontor med öppen spis och en terrass. I bottenvåningen ligger ett gym, vinkällaren med lounge och ett flertal förråd och lagerlokaler. Här finns också personalbostaden med separat ingång som är inredd med vardagsrum med öppet kök, två sovrum, två badrum, en tvättstuga och ett förråd. Det separata gästhuset är utrustat med en inomhuspool, bastu, en bar samt ett avancerad ljudsystem från Bose. Därutöver finns två rymliga gästlägenheter, båda utrustade med vardagsrum, ett kök, ett sovrum och ett badrum. Övriga faciliteter av detta fantastiska boende inkluderar luftkonditionering varm/kallt, centralvärme, golvvärme, alarmanläggning, rörelsedetektorer, tvåglasfönster, automatiskt bevattningssystem, porttelefon med video. Dessutom ett garage för fyra fordon samt ett antal p-platser utomhus.

 • Boyta

  2000m2
 • Sovrum

  9
 • Property ID

  2590
 • Badrum

  9
 • Pris

  13 452 855,30 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: