Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Sensationell lyxfastighet med betagande havsutsikt i Puerto Andratx

Fakta Bilder

705m2 4 Sovrum i Puerto Andratx

Med en närmast oslagbart läge med fri sikt mot havet finns detta drömboende i Cala Lamp, nära den populära Gran Folies Beach Club och med bara en kort biltur till den vackra fiske- och yachthamnen i Puerto Andratx. Fastighetens tomtyta är på ca 934 kvm med en byggd yta om ca 705 kvm, flertal underbara stora solterrasser mot havet för både sol och skugga med saltvattenpool och jacuzzi. Villans två våningsplan omfattar en spatiös salong med öppen spis, det komplett utrustade moderna köket med köksö och stor matplats, fyra dubbelsovrum, tre badrum samt en gästtoalett. Därutöver är huset försedd med en gästtrakt, ett kontor med biograf samt ett grovkök. Övriga faciliteter och utrustning som detta mycket eleganta hem erbjuder är bla luftkonditionering varm/kallt, golvvärme, alarmsystem, spa med whirlpool, BBQ, en hiss och ett dubbelgarage. (Foton: Marco Richter)

 • Boyta

  705m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  104314
 • Badrum

  3
 • Pris

  5 574 676,10 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: