Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Representativ villa på stor tomt med havsutsikt

Fakta Bilder

600m2 5 Sovrum i Son Vida

Elegant egendom i Son Vida med stora ljusa rum

Ovanför Palma med en härlig utsikt över det idylliska mallorcinska landskapet och bort mot havet ligger detta fantastiska hem i söderläge. Fastighetens tomtyta är på ca 3.000m2 varav boytan upptar omkring 600m2 fördelade på tre våningsplan som ger gott om plats för nära och kära. Villan välkomnar med en inbjudande hall som leder in i ett rymligt vardagsrum med öppen spis, angränsande halvöppen matsal och ett generöst komplett utrustat modernt kök med Miele-vitvaror. Rummen är ljusa och luftiga med högt i tak, synliga träbjälkar och stora panoramafönster. Detta plan öppnar upp mot den attraktiva utemiljön med flertal sköna terrassområden för både sol och skugga, en inbjudande pool och allt är omgiven av en välvårdad grönskande trådgårdsanläggning. En trappa ned ligger det stora huvudsovrummet med privat badrum en suite och dressingroom, ytterligare tre sovrum, två av dem med badrum en suite samt ett separat badrum. Bottenvåningen hyser en lounge med bibliotek, en sovrumssvit samt ett grovkök. Övriga faciliteter och utrustning som detta förstklassiga hem erbjuder är bl.a. gästtoalett, vinkällare, tvåglasfönster, luftkonditionering varm/kallt, alarmanläggning, video intercom, automatisk trädgårdsbevattning samt ett dubbelgarage med elmanövrerbar port. Son Vida är ett lugnt villaområde nära Palma som har ett stort utbud av förströelse och är ca 10 bilminuter bort.

 • Boyta

  600m2
 • Tomt

  3000m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  104350
 • Badrum

  5
 • Pris

  4 900 161 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: