Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lägenhet med privat trädgård och havsutsikt

Fakta Bilder

154m2 3 Sovrum i Palma

Imponerande nybyggnadsprojekt – förstklassig utrustat lägenhet mot havet

I Bonanova, en av de mest omtyckta stadsdelar av Palma är denna lyxbostad under uppförande i ett litet bostadskomplex med endast sex enheter och som bjuder på en fantastisk utsikt över havet, är omgiven av en grönskande medelhavsträdgård och bjuder på ett gemensamt poolområde. Lägenheten ligger i bottenplan med en boyta om ca 154m2, ca 32m2 sköna terrasser för både sol och skugga samt en ca 121m2 stor privat trädgård. Bostaden byggs med förstklassig standard och bästa materialval och innehåller generöst vardagsrum/matsal, ett komplett utrustat öppet kök, masterbedroom med badrum en suite, två sovrum, ett separat badrum samt en gästtoalett. Övriga faciliteter som dessa nya eleganta lägenheter utrustas med är centralvärme, luftkonditionering varm/kallt, automatisk trädgårdsbevattning samt Domotic-system. Två parkeringsplatser i garage och ett förråd ingår. Centrala Palma är bara en kort promenad bort och öns fina badstränder nås på bara några minuter.

 • Boyta

  154m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  2829
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 192 429,35 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: