Lavin Estates | Exklusiv, modern villa med nyskapande arkitektur och…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusiv, modern villa med nyskapande arkitektur och vidsträckt havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

604m2 5 Sovrum i Genova - Sold

Det är ett nöje att presentera denna moderna lyxvillan. Med högt och fritt läge och utsikt över havet i attraktiva Genova.

Välkommen till moderna öppna ytor och generösa ljusinsläpp. Miljöerna är vackra, materialet omsorgsfullt utvalt och hantverket lokalt. Arkitekturen utgår från människan, ljuset och den särskilda platsen. Här möts du av en uteslutande exklusiv känsla både invändigt och utvändigt med påkostade materialval, högteknologiska lösningar och stilsäkra detaljer. Stora solterrasser, infinity pool i soligt läge. Trädgården är en elegant oas med vacker stenläggning i naturmaterial, gröna funktionella ytor och så gott som underhållsfria planteringar vars bevattning sköts automatiskt. Storslagna generösa sällskapsytor där kök, matplats och vardagsrum går i ett. Full takhöjd som tillsammans med de stora fönsterpartierna skapar en härlig rymd och vackert ljusflöde. Den separata gästavdelningen med eget badrum och kök medutgång till terrassen. Golvvärme i båda planen. Villan är perfekt belägen i Genova med nära till Palma stad och stränderna samtidigt som den upplevs som en mycket privat plats och ett hem där inne och uterum integreras optimalt. Ett axplock från materiallistan: Gaggenau, Miele och Bosch maskiner. Handslipad Carrara marmor och nåtat massiv parkett. A/C i alla rummen. Parkeringsplats för 3 bilar

 • Boyta

  604m2
 • Tomt

  1141m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  104365
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: