Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unik lyxvilla direkt vid havskanten

Fakta Bilder

600m2 4 Sovrum i Nova Santa Ponsa

Elegant designervilla förstklassig utrustat

I Santa Ponsa, en myckt omtyckt ort på Mallorcas sydvästra kust, är just nu en luxuös bostad under uppförande på en ca 1.300m2 stor tomt. Villan byggs i modern ljus och luftig design, öppen planlösning och med stora fönster- och dörrpartier som öppnar mot en härlig fri sikt över havet. Villans två våningsplan är fördelade enligt följande: i bottenvåningen ligger sovrummen med en mastersvit med privat badrum och walk-in-closet samt tre sovrum också dessa med privata badrum en suite. Härifrån nås den vackra utemiljön med snygg trädgård och en stilig swimmingpool. På övervåningen ligger den ljusa salongen med matplatsen och det komplett utrustate köket, allt i öppen planlösning och med den härlig stora solterrassen mot havet utanför. Härifrån leder en trappa upp till takterrassen som bjuder på sköna stunder för vila. Övriga faciliteter och utrustning som detta underbara hem erbjuder är ett garage för tre fordon, luftkonditionering varm/kallt, gäst-wc och mycket mer. I nära omgivning finns ett stort antal fritidsmöjligheter och många restauranger och butiker. Den nya lyxiga marinan Port Adriano och talrika sköna badstränder är bara några bilminuter bort.

 • Boyta

  600m2
 • Tomt

  1300m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  104337
 • Badrum

  4
 • Pris

  6 207 184,85 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: