Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Magnifik villa med makalös utsikt i Bendinat - Sold

Fakta Bilder

550m2 5 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Unik lyxvilla med betagande utsikt mot havet och golfbanan

I attraktiva villaområdet Bendinat ligger detta excellenta hus i sydvästläge som helt nyligen totalrenoverades med materialval av högsta kvalitet och i stilfull design. Fastighetens tomtmark är på ca 1.620m2 med en fenomenal utsikt över havet och golfbanan, en helt otrolig pool med separat jacuzzi och en snyggt anlagd palmträdgård. Villans boyta är omkring 550m2 med många sköna terrasser och uteplatser för både sol och skugga i flera etage. Drömhusets två våningsplan är fördelade enligt följande: en mycket imponerande entré med vacker innergård hälsar detta drömhem välkommen. Här finns den rymliga salongen/matsalen, det komplett utrustade eleganta köket av märket Gaggenau, en bodega, ett sovrum med badrum en suite, tvättstugan och gästtoaletten. I övervåningen ligger fyra vackra ljusa sovrumssviter, alla med utgång till den stora balkongen. Övriga faciliteter som detta vackra hem erbjuder är tvåglasfönster, central- och golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, video intercom, alarmsystem, automatisk trädgårdsbevattning, ett dubbelgarage och flera parkeringsplatser på tomten. Läget är idealisk med bara några minuters biltur till den lyxiga marinan av Puerto Portals, flertal fina badstränder och centrala Palma.

 • Boyta

  550m2
 • Tomt

  1620m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2843
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: