Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nyrenoverad lägenhet i första linjen mot havet

Fakta Bilder

180m2 4 Sovrum i Portixol

Fräsch frontline-våning – två minuters promenad till stranden

Med ett toppläge direkt vid hamnen i Portixol och bara två minuters promenad till stranden finns denna nyligen i modern stil renoverade våning. Lägenhetens boyta är ca 180m2 med en inglasad ca 20m2 stor terrass mot havet och som består av ett stort och komplett utrustat modernt kök med grovkök, en ljus och rymlig salong med utgång till terrassen, fyra sovrum, två badrum och en gästtoalett. Terrassens glasfront kan öppnas helt och kan därför nyttjas året runt. Det välvårdade bostadskomplexet förfogar över en vacker anlagd trädgård med exotisk växtlighet. Övriga faciliteter som detta moderna hem har att erbjuda är bl.a. tvåglasfönster, en garageplats i husets källare, en p-plats utomhus, stadsgasvärme, hiss samt alarm i byggnaden. Portixol är en omtyckt badort med en trevlig strandpromenad med många restauranger, barer och caféer. Palma stad är bara några bilminuter bort.

 • Boyta

  180m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  6610
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 301 635,55 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: