Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Underbar finca i natursten på landet

Fakta Bilder

240m2 4 Sovrum i Calvia

Imponerande finca-egendom med härlig panoramautsikt

Detta charmiga familjevänliga hus i natursten går tillbaka till 1850 och har nyligen omfattande renoverats enligt de senaste standarderna. Här möter traditionella stilelement och modern levnadskomfort och skapar en harmonisk helhetsbild. På husets bottenvåning hittar du det rymliga vardagsrummet/matsalen med det moderna designerköket, grovkök, förråd och gäst-wc. På första våningen finns sovtrakten bestående av två sovrum båda med badrum en-suite samt två sovrum som delar på ett badrum och en terrass. Vardagsrummet öppnar upp mot den rymliga tomten med flera mysiga terrasser, ett sommarkök, en stor saltvattenpool, en trampolin och ett fotbollsplan. Trädgården består huvudsakligen av gräsmatta med vacker Medelhavsväxtlighet och några apelsin- och citronträd. Njut av det magnifika bergspanorama och utsikten över den charmiga bykyrkan. Den autentiska byn Calviá ligger inom gångavstånd och erbjuder framför allt lugn och sydländsk charm. Ändå kommer du inte att bli uttråkad, då de populära badorterna och de vackra stränderna på den livliga sydvästra kusten av Mallorca bara ligger några bilminuter bort.

Andra bekvämligheter: tvåglasfönster, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, öppen spis, garage för fyra fordon, lagerrum, befintlig licens för påbyggnad av bostadshuset med ca 100m2, larmsystem, video intercom, automatisk trädgårdsbevattning

 • Boyta

  240m2
 • Tomt

  1300m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2261
 • Badrum

  3
 • Pris

  2 486 132 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: