Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmig naturstenfinca i grönskande omgivning - Sold

Fakta Bilder

230m2 3 Sovrum i Andratx - Sold

Traditionell mallorcinsk finca med stor trädgård och utsikt över bergen

På en lugn och fridfull plats vid foten av Tramuntana-bergen ligger denna charmiga och hemtrevliga finca inbäddad i en underbar grönskande trädgård. Den traditionellt inredda huvudbyggnaden sträcker sig över två våningar och välkomnar med en mysig entréhall, ett stort vardagsrum, ett separat kök med plats för matbord, tre sovrum och två badrum (ett av dem en-suite) samt ett allrum med kamin. I en separat stuga finns tvättstugan och ett förråd. Utemiljön omfattar flera mysiga terrasser och uteplatser för både sol och skugga, ett utekök, en stor pool och en vacker trädgård med fruktträd. Fastigheten ligger på kullarna i den pittoreska byn Andratx som bjuder på en betagande utsikt över landskapet, bergen och ner mot Port Andratx.

Faciliteter: jacuzzi, centralvärme, garage, p-platser

 • Boyta

  230m2
 • Tomt

  3225m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  2962
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: