Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker herrgård unikt belägen med utsikt över Palmas bukt

Fakta Bilder

Typisk mallorcinsk finca nära Palma stad

Välkommen till en ljus och välplanerda finca i natursten med gäststugor på mycket stor tomt

Denna vackra finca byggd i natursten ligger nära byn Establiments och mindre än 10 km från Palma stad på en ca 21.480m2 stor tomt som bjuder på en storartat panoramablick över det vackra mallorcinska landskapet. Egendomens boyta omfattar ca 588m2 fördelad på: i huvdbyggnaden stort vardagsrum, separat komplett utrustat kök, huvudsovrum med badrum en-suite och klädkammare, ett skafferi och ett gäst-wc i entréplan. Ett allrum och fyra sovrumssviter en trappa upp. Utemiljön omfattar flertal öppna och överbyggda terrassser, en swimmingpool, grillområde, mycket stor trädgård med tre byggnader som: en gäststuga om ca 146m2 som är inredd med vardagsrum, öppet kök, ett sovrum och ett badrum. En Personalbostad om ca 46m2 med allrum, öppet kök, ett sovrum och ett badrum. Ytterligare en byggnad hyser dubbelgaraget och en tvättstuga. Övrig faciliteter och utrustning som detta idylliska hem erbjuder är bl.a. tvåglasfönster, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, marmorgolv, öppen spis, platsbyggda garderober, automatisk trädgårdsbevattning samt en vattenkälla. Palma stad som ligger nära har ett stort utbud av förströelse.

 • Boyta

  588m2
 • Tomt

  21480m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  6650
 • Badrum

  7
 • Pris

  4 563 220,20 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: