Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Traditionell villa i natursten med vidsträckt utsikt

Fakta Bilder

321m2 3 Sovrum i Valldemossa

Charmig lantlig egendom nära den historiska byn Valldemossa

Detta vackra, gedigna hus i natursten har ett unikt läge i grönskande omgivning och finns mycket nära byn Valldemossa. Huset är inrett i traditionell stil men är utrustat med alla moderna bekvämligheter som innehåller ett rymligt vardagsrum /matrum med mysig kakelugn, ett läs-  och TV-rum, ett rymligt komplett utrustat separat kök, tre sovrum och två badrum. Runt huset finns olika terrasser i alla väderstreck, mysiga viloplatser och är omgivna av en snygg anlagt trädgård i Medelhavsstil. Den fantastiska takterrassen erbjuder en bedårande utsikt mot Medelhavet och det vackra mallorcinska landskapet. Valdemossa är en romantisk  by som ligger mitt i bergsskedjan Tramuntana. Med sitt rika kulturarv och bilfria kullerstensgator är det ett populärt utflyktsmål.

Utrustning: centralvärme (olja), elektrisk golvvärme i matsalen, förinstallerad luftkonditionering varm/kallt, lillstuga, ett garage med elektrisk port, möjlighet att bygga en pool, 30.000 liter vattendepå.

 • Boyta

  321m2
 • Tomt

  1410m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  33826
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 112 818,06 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: