Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Magnifik lyxvilla frontline mot Medelhavet - Sold

Fakta Bilder

560m2 5 Sovrum i Puigderrós - Sold

Hypermodern villa med fri sikt över havet

Den helt nybyggda lyxvillan med sitt fantastiska läge direkt vid havet ligger i Puigderrós och njuter av en härlig vidsträckt utsikt. Villan är byggd i modern design och med materialval av högsta kvalitet. Fastighetens tomtyta är på ca 1.080m2 varav boytan upptar omkring 560m2 fördelade på tre våningsplan. I entréplan ligger en stor salong, ett öppet komplett utrustat komfortabelt kök med angränsande matsal, ett sovrum med badrum en suite samt en gästtoalett. Stora glaspartier öppnar upp mot den vackra utemiljön mot havet som bjuder på en spektakulär panoramablick över hela Palmabukten från flertal sköna terrasser för både sol och skugga samt en underbar infinity-pool. Sovrummen en trappa upp är fördelade på en stor mastersvit med lounge, privat badrum och dressingroom, ytterligare tre sovrum med privata badrum en suite. I bottenvåningen finns ett spa med bastu och gym, tvättstuga, flera förråd samt ett dubbelgarage. Därutöver bjuder huset på en vindstilla innergård som på sommaren kan användas till mysig öppet vardagsrum. Övriga faciliteter och utrustning som detta moderna hem erbjuder är bl.a. en hiss, tvåglasfönster, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, integrerad ljudsystem, alarmanläggning och video intercom. I närheten av bostaden finns en trevlig Beach Club vid havet. Palma stad är en ca 20 minuters biltur bort.

 • Boyta

  560m2
 • Tomt

  1080m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  33443
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: