Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Byggprojekt för uppförande av en luxuös kvalitetsvilla med fantastisk havsu

Fakta Bilder

380m2 4 Sovrum i Nova Santa Ponsa

Drömvilla i Santa Ponsa med infinity-pool

Lavin Estates kan idag erbjuda en unik möjlighet att förvärva en exklusiv designervilla med fantastisk havsutsikt. Villan är under byggnation och beräknas vara inflyttningsklar i slutet av 2016. Fastigheten har en tomtyta av ca 1099 kvm och finns i den vackra sydvästra delen av ön i Santa Ponsa. Boytan är beräknad till ca 380 kvm och får en enastående takterrass samt flertal sköna terrassområden, både med och utan tak. Det anläggs en saltvatten-infinity pool och en lättskött trädgård i medelhavsstil. Villan byggs i två plan och består i entréplan av en ljus salong med öppen spis, ett öppet och komplett utrustat lyxig kök med stor matplats samt huvudsovrum med badrum en suite och dressingroom, dessutom en bodega, gäst-wc, tvättstuga och förråd. En trappa upp planeras för tre sovrum, två av dem med privata badrum en suite samt ett separat badrum och ett förråd. Alla sovrum på övervåningen får tillgång till en privat terrass/balkong. Övriga faciliteter och utrustning som detta lyxiga hem erbjuder är golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, alarmanläggning, video intercom, automatiskt bevattningssystem för trädgården samt tvåglasfönster. Bostaden ligger nära de tre golfbanor i Santa Ponsa, sandstranden och den eleganta marinan av Port Adriano.

 • Boyta

  380m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  9044
 • Badrum

  4
 • Pris

  3 824 848,56 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: