Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Extraordinär nybyggd villa på stor tomt

Fakta Bilder

492m2 5 Sovrum i Santanyi

Fantastiskt designad villa - byggd till en fenomenal standard

Denna extraordinära nyproducerade egendom har uppförds med högsta standard och i mycket elegant design. Fastigheten ligger på en stor tomt om cirka 16.439m2 med en boyta på omkring 492m2. Tvåplansvillan innehåller i entréplan en stor välkomnande hall, ett rymligt vardagsrum med öppen spis, en ljus matsal, ett komplett utrustat lyxigt kök med separat matplats och avancerade vitvaror från Gaggenau och Miele. Ingångsnivån erbjuder dessutom på ett grovkök, gästtoalett, ett sovrum med privat badrum en-suite och två sovrum som delar badrum. I övervåningen finns ett öppet och ljust vardagsrum, två eleganta sovrumssviter. Utomhusområdet som bjuder på förutom havsutsikt och utsikt över bergen, en stor pool och en mycket vacker trädgårdsanläggning. Övriga egenskaper hos detta fantastiska hem inkluderar flertal täckta och öppna terrasser, tvåglasfönster, sydorientering, carport och parkering, centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, en patio och grillplats. Den pittoreska staden Santanyi ligger i sydöstra delen av ön. Det finns flertal trevliga restauranger, barer och inköpsmöjligheter i närheten.

 • Boyta

  492m2
 • Tomt

  16439m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  104352
 • Badrum

  5
 • Pris

  5 236 352 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: