Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Gamla Bendinat - unik villa med panoramautsikt över havet

Fakta Bilder

652m2 5 Sovrum i Bendinat & Illetes

Representativ lyxboende - inom gångavstånd till stranden

Välkommen till ett fantastiskt läge i gamla Bendinat där havet och den storslagna utsikten ligger öppen med sin prakt mot medelhavet. Denna nybyggda och mycket exklusiva villa med  ligger två minuter gångavstånd ifrån sandstranden, vad mer kan man begära. Fastigheten ligger på en tomt på ca 1200m2 med en byggd yta på cirka 768m2. Denna exceptionella villa är fördelat över tre våningsplan. På entréplan finns ett stort vardagsrum med öppen spis, matplats, bar, komplett utrustat kök med matplats och tillgång till terrass med fullt utrustat sommarkök, kontor och gästtoalett. På övre våningen finns en rymlig sovrumssvit med walk-in-closet och tillgång till en privat lounge -terrass och två sovrumssviter, båda med tillgång till terrasser. På bottenvåningen ligger ytterligare två sovrumssviter, ett spa med bastu och badrum, hemmabio, tvättstuga, förråd, gästtoalett och ett dubbelgarage. Detta fenomenala hem bjuder på en vacker utemiljö med en Medelhavsträdgård med palmer, olika sköna viloplatser, flera terrasser, en pool med jacuzzi, grillplats och inte att förglömma den spektakulära utsikten. Övriga faciliter och utrustning inkluderar sydorientering, centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, rörelsedetektor, video intercom, ett larmsystem, ett bevattningssystem för trädgården samt ett gym. Bendinat är en populär kuststad på Mallorcas sydvästra kust. Bortsett från den kungliga golfbanan Bendinat ligger småbåtshamnen Puerto Portals i närheten med sina utsökta restauranger, barer och shopping. Flera fantastiska stränder finns också i närheten.

 • Boyta

  652m2
 • Tomt

  1200m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2937
 • Badrum

  6
 • Pris

  15 870 232 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: