Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Helt nybyggd - modern designervilla med makalös havspanorama

Fakta Bilder

670m2 5 Sovrum i Costa den Blanes

Soldränkt villa med extra allt i exklusivt läge

På en höjd i Costa den Blanes, inom gångavstånd från den fashionabla småbåtshamnen Puerto Portals med sina utsökta restauranger och trendiga barer ligger denna lyxiga nybyggda villa och fascineras med en spektakulär panoramautsikt över Medelhavet. Arkitekterna och interiör-designer förenade puristiska rena linjer, massor av glaspartier med traditionell natursten i harmoni och skapade ett öppet levande koncept med elegans, ljus och luftighet. På ingångsnivån ligger det rymliga vardagsrummet / matsalen med öppet kök, vilket är avskilt från arbetsområdet med en öppen spis i mitten. Sovtrakten med mastersviten och tre ytterligare sovrum, alla med privata badrum en-suite finns en trappa upp. I husets bottenvåning ligger dubbelgaraget och ett privat gym med badrum. Den magnifika utemiljön inkluderar flera öppna och täckta terrasser, en inbjudande infinity-pool och en separat gästlägenhet bestående av ett sovrum med badrum. Den underbara havsutsikten, de utvalda Medelhavsväxterna och cirka 300 soldagar per år garanterar den perfekta Medelhavsstilen!

Andra funktioner: dubbelglas med UV-skydd, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, grovkök, maskinrum, förråd, gäst-wc, alarm, rörelsedetektorer, video intercom, automatisk bevattningssystem för trädgården

 • Boyta

  670m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  7405
 • Badrum

  5
 • Pris

  7 318 440,90 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: