Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusiv mediteransk villa på en unik 70 000 m2 stor tomt - Sold

Fakta Bilder

409m2 3 Sovrum i Port Andratx - Sold

Nybyggd, arkitektritad familjevilla i mediterann stil med havsutsikt

Denna exceptionella villa ligger i ett utmärkt läge strax ovanför Port Andratx och erbjuder en fantastisk utsikt över port andratx hamnen Fastigheten är nästan färdig och har en bostadsyta på ca. 409m2. På ingångsnivån hittar du ett vardagsrum, den stora master sviten med badrum, badrum, klädkammare och tillgång till terrassen samt två ytterligare sovrum med eget badrum. Bottenvåningen består av ett rymligt vardagsrum, en matsal, ett kök, ett (person-) sovrum med eget badrum, ett gym med badrum, gästtoalett och förråd. Nästan alla rum ligger på denna våning erbjuder tillgång till den delvis täckta med söderläge terrassen och den stora poolen. Denna villa är omgiven av en tomt på ca. 70.000m2, som garanterar din integritet och ger en lugn och lantlig atmosfär

 • Boyta

  409m2
 • Tomt

  70000m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  2886
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: