Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Spännande, välplanerad, nybyggd villa med modern design och havsutsikt

Fakta Bilder

Nybyggd villa med modern design och havsutsikt

Denna spännande, nybyggda villa erbjuder en atmosfär av beachhouse i kombination med modern design. Beläget på det främsta läget i Nova Santa Ponsa, sydvästlig riktning med en fantastisk utsikt över Malgratsöarna. Husets moderna design erbjuder en sömlös övergång mellan inomhus- och utomhusliv med en ljus rymlig interiör som leder till ett utomhuskök och ett chill out-område. Exteriören är delvis skuggad för att möjliggöra nyttjande av utrymmet även under de hetaste sommardagarna. Villan är uppdelad på tre våningar med ett sovrumsvit på bottenvåningen, tre sovrum på den första våningen samt parkering i källarvåningen. En hiss förbinder våningarna för bekvämlighet och komfort. Denna exklusiva villa erbjuder också golvvärme som drivs med en värmepump, luftkonditionering och en öppen spis för svalare kvällar. Villan förväntas vara klar våren 2020

 • Boyta

  421m2
 • Tomt

  1205m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02CGXO
 • Badrum

  4
 • Pris

  8 116 545,90 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: