Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusiv nybyggd lyxvilla med vacker panoramablick över landskapet och Mede - Sold

Fakta Bilder

397m2 4 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Den exceptionella mycket moderna villan är under byggnation med materialval av mycket hög standard. Fastigheten ligger i Nova Santa Ponsa på en markyta av 1001 kvm med strålande utsikt över landskapet och havet. Huset är 397 kvm stor och erbjuder täckta terrasser på ca 66 kvm, en mycket stor takterrass med sommarkök och plats för både matgrupp och sittgrupp. Det kommer att finnas en anlagd trädgård och en infinity pool. Bostadsytan i villan fördelas på tre våningar. På entréplan finns en stor välkomnade hall, fitnessrum, teknikrum och ett grovkök. En trappa upp finns den rymliga och ljusa salongen med öppen spis, det komplett utrustade köket som är öppen, mot matplatsen, ett arbetsrum och en gästtoalett. Nästan alla rum öppnar upp mot poolområdet. Ytterligare en trappa upp finns fyra sovrum varav två har eget badrum en suite, samt ett separat badrum. Alla rum har access till den underbara terrassen med havsutsikt. Övrig faciliteter och utrustning av detta eleganta boende är luftkonditionering varm/kallt, golvvärme, solfångare, tvåglasfönster, en hiss och ett garage med plats för tre fordon. I omedelbar närhet ligger den exklusiva marinan Port Adriano, flera golfbanor och sköna badstränder.

 • Boyta

  397m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  5182
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: