Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nyproduktion med närhet till Palma och stranden vid dörren. - Sold

Fakta Bilder

Nytt vitt drömhus av hög standard med stranden utanför dörren. - Sold

På en mysig tomt i perfekt sydvästläge med stranden utanför dörren.

Välkommen till en nybyggnation av en av Mallorcas mest välrenommerade byggfirmor. Huset ligger vid sandstranden i Cala Nou och kommer att byggas till en mycket hög standard med material av bästa kvalitet och i elegant design. Fastighetens boyta är på ca 219m2 med en tomtstorlek på ca 1150m2. Villan kommer att erbjuda en generös salong med matplats och tillgång till en terrass, ett öppet komplett utrustat kök från Birgit Müller och med vitvaror från Gaggenau. Dessutom inreds bostaden med ett master bedroom med badrum en suite, två rymliga sovrum som delar ett badrum, tvättstuga och gästtoalett. Därutöver förses bostaden med en gästtrakt bestående av ett sovrum, badrum och terrass. Det vackra utomhusområdet kommer att förfoga över flertal sköna terrasser, både med och utan tak, ett poolområde omgiven av en trädgård i Medelhavsstil. Övriga faciliteter och utrustning inkluderar sydorientering, delvis havsutsikt, isolerglas, centralvärme, ett garage, golvvärme samt luftkonditionering varm/kallt. Denna tilltalande villa ligger i Son Caliu mellan orterna Palmanova och Portals. Alla bekvämligheter och sköna stränder finns inom gångavstånd. Du köper till fast pris med detaljerad byggbeskrivning och du får vara med och välja material och inredning efter dina behov och personliga smak. När det är dags att välja material bjuder vi in dig till stilvalsmöten där vi träffas och tillsammans går igenom de olika materialen du kan välja bland.

 • Boyta

  219m2
 • Tomt

  1150m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2936
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: