Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Byggprojekt – eleganta radhus vid hamnen i Port Andratx - Sold

Fakta Bilder

156m2 2 Sovrum i Port Andratx - Sold

Med bästa läge – luxuös utrustat nybyggt radhus

Som en del av ett exklusivt byggprojekt uppförs för närvarande tre toppmoderna radhus i hjärtat av Port Andratx. Alla tre hus kommer att förfoga över ett bebyggd område av ca 156m2 med omkring 76m2 öppnar och överbyggda terrasser fördelade över tre våningsplan. I bottenvåningen ligger entrén som leder direkt till en patio med grillområde, ett komplett utrustat sommarkök, gästtoalett och till en terrass, en pool och en anlagd trädgård. Det finns möjlighet att omvandla detta våningsplan till ett sovrum. Våningsplan ett förses med två rymliga sovrumssviter samt ett grovkök. Plan två omfattar rymlig salong, elegant och komplett utrustat kök med Siemens-vitvaror och matplats samt ett gäst-wc. Bostadens höjdpunkt kommer den eleganta takterrassen att vara. Förutom material av högsta kvalitet och bästa utrustning övertyger dessa eleganta radhus med fin utsikt över det vackra landskapet och bergen, tvåglasfönster, ett garage med elektrisk port, hiss till alla plan, centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, video intercom samt en whirlpool i swimmingpoolen. I omedelbar närhet av bostaden finns den pittoreska hamnen av Port Andratx med dess attraktiva hamnpromenad som bjuder på ett stort utbud av exklusiva restauranger, trendiga barer, caféer och eleganta butiker. Palma stad kan nås på ca 20 bilminuter.

 • Boyta

  156m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  2924
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: