Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk ny villa med panoramautsikt

Fakta Bilder

460m2 4 Sovrum i Costa den Blanes

Chic designervilla med toppmodern utrustning i Costa d'en Blanes

Denna nybyggda moderna villan med panoramablick över takåsarna av Portals Nous och bort mot Medelhavet är uppförd efter senaste kvalitetsstandard och design. Villans bebyggda område av omkring 460m2 ligger på en generös ca 1027m2 stor tomt och innehåller i entréplan en ljus och luftig elegant salong med matsalsdel, ett hypermodernt komplett utrustat kök med köksö samt master bedroom med badrum en suite och walk-in-closet – från alla rum öppnar sig stora glaspartier från golv till tak mot de härliga terrassområden. I övervåningen finns tre sovrum, alla med lyxiga privata badrum en suite och med utgång till terrassen. I bottenvåningen finns grovkök, förråd och en härlig inomhuspool med gym. Den snygga utemiljön bjuder på en utepool i trädgården med välansad gräsmatta och en grillhörna. Övriga faciliteter i denna vackra bostad inkluderar ett garage med automatisk port, en hiss som förbinder våningarna, tvåglasfönster, centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt samt automatisk trädgårdsbevattning. Området Costa Blanes är ett lyxigt bostadsområde och ligger på kullarna ovanför den välkända marinan av Puerto Portals med dess talrika flotta restauranger, trendiga barer och lyxig shopping. Ett flertal fina badstränder på Mallorcas sydvästra kust och Palma stad nås på bara några bilminuter.

 • Boyta

  460m2
 • Tomt

  1027m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2914
 • Badrum

  4
 • Pris

  4 080 916,80 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: