Lavin Estates | Elegant nybyggd villa med havsutsikt över bukten i…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant nybyggd villa med havsutsikt över bukten i Santa Ponsa och Tramunta - Sold

Fakta Bilder

550m2 5 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Detta moderna hem färdigställdes helt nyligen till högsta standard på en 1100 kvm tomt i Nova Santa Ponsa som erbjuder en fantastisk panoramablick över Tramuntana bergen och bukten i Santa Ponsa. Villans boyta är på 550 kvm med underbara öppna och överbyggda terrasser på ca 160 kvm, en fantastisk takterrass, stor swimmingpool och allt omgiven av en fin trädgård. Husets tre våningar innehåller i entréplan: Master bedroom med badrum en suite och ytterligare tre sovrum, varav ett av dem har privat badrum en suite och de båda andra samsas om ett badrum. Samtliga rum på detta våningsplan öppnar upp mot solterrasser och poolområdet. En trappa upp ligger det rymliga vardagsrummet med öppen spis, matsalen, det komplett utrustade öppna köket samt ett gäst-wc. Nästan alla rum på detta plan har tillgång till en fantastisk terrass med utsikt mot havet och poolen. Bottenvåningen har en separat gästlägenhet med ett sovrum, ett badrum och ett pentry. Övriga faciliteter som detta flotta boende erbjuder är: golvvärme, centralvärme, luftkonditionering varm/kallt, tvåglasfönster, porttelefon med video, rörelsedetektorer, alarmsystem, automatiskt bevattningssystem för trädgården, jacuzzi och ett garage med plats för tre fordon. I omedelbar närhet finns den exklusiva marinan Port Adriano, flera golfbanor och vackra sandstränder.

 • Boyta

  550m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2612
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: