Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unikt tillfälle - nyproduktion lyx våning med havsutsikt och terrass - Sold

Fakta Bilder

140m2 3 Sovrum i El Terreno - Sold

Unikt tillfälle nyproduktion lägenhet med sol från morgon till kväll 5 minuter ifrån Palma stad

På Lavin-Estates är vi glada och stolta över att få presentera ett nytt projekt med bara 8 moderna lyxlägenheter i mycket attraktivt läge i charmiga San Augustin. Ett unikt tillfälle att med framförhållning flytta i Q4 2020 till ett helt nybyggt, lyxigt och bekvämt boende. Här bor du i havsnära läge och med närhet till både stad och natur. Påkostade och exklusiva materialval och genomgående högsta standard. Ljus och rymd samt fri och storslagen vy över Medelhavet. Hiss direkt in, öppen spis och utmärkt planlösning med imponerande fönsterpartier från golv till tak. Spatiös sällskapsdel med öppna kök i lyxigt utförande med stor plats för matlagning och gemenskap. Badrummen är stilrena, lyxiga och andas hotellkänsla. På din stora solterrass på ca 28 kvm i bästa sydvästläge har du sommarfesten eller njuter av dagens första solljus lagom till frukost. Utomhusbilderna visar utsikten från bostadens terrass, resterande är exempelbilder på utförande. Då grannprojektet sålde slut rekordsnabbt är ni varmt välkomna att visa ert intresse. Försäljning start kommer att vara i mitten av juli. Välj ditt drömboende först!

 • Boyta

  140m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  104363
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: