Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • 2 minuter ifrån stranden nyproduktion takvåning med 87 kvm terass

Fakta Bilder

140m2 3 Sovrum i Nova Santa Ponsa

Optimal planlösning nyproduktion takvåning med 87 kvm terrass vid stranden

Ljus underbar takvåning med öppen planlösning och 87 kvm stor takterrass. Bara 2 minuter ifrån sandstranden – mycket bra läge! Bostadsytan är på 140m2 och fördelas enligt följande: Ljust vardagsrum vardagsrum med öppet modernt kök, en master svit med eget badrum, två sovrum med ett badrum och ett förråd. Den 87m2 stora terrassen inbjuder dig att sola och koppla av och erbjuder tillräckligt med utrymme för en chill-out området och en matplats. Området har en tropisk anlagd gemensam trädgård och en vacker pool. För ytterligare komfort ger tvåglasfönster, sol centralvärme, golvvärme, luftkonditionering w / c, ett garage, ett förråd, en video intercom, elektriska grindar och automatiskt bevattningssystem. I området hittar du ett brett utbud av sport och fritidsaktiviteter, många restauranger och shopping. Flera underbara sandstränder på den sydvästra kusten av Mallorca kan nås på några minuter

 • Boyta

  140m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  2860
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 025 635,32 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: