Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Superb lägenhet i den eftertraktade stadsdelen Casco Antiguo i Palma - Sold

Fakta Bilder

290m2 4 Sovrum i Palma - Sold

Denna vackra våning finns i ett av de typiska mallorquinska palatsen i hjärtat av gamla stan i Palma. Våningens 290 kvm består av en mycket generös salong med öppen spis, en matsal, ett bibliotek, köket som är rymlig och komplett utrustad, fyra sovrum och tre badrum. Övriga faciliteter som lägenheten erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, en hiss som leder direkt in i lägenheten, ett förråd och fyra garageplatser. Lägenheten har högt i tak med snygga takbjälkar. Palmas centrum med dess talrika restauranger, barer och shoppingmöjligheter nås på bara några minuter.

 • Boyta

  290m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  3020
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: