Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Takvåning med fantastisk havsutsikt i ett exklusivt läge

Fakta Bilder

190m2 3 Sovrum i Nova Santa Ponsa

Lyxig duplex penthouse på sydvästra kusten av Mallorca

Detta luxuösa duplex penthouse med en boyta på 190m² ligger i en exklusiv och privat residens nära hamnen Port Adriano och dess strand, är i två våningsplan och erbjuder i entréplan ett rymligt vardagsrum med matplats med tillgång till en terrass, ett fullt utrustat kök med grovkök, två sovrum, ett med badrum en-suite och ett separat badrum. En trappa leder upp till mastersviten med dressingroom. På detta plan finns den stora havsutsiktsterrassen med jacuzzi och grillplats. Residenset har en vacker tropisk trädgård och ett stort gemensamt poolområde. En bilparkering i garage och ett förråd tillhör bostaden. På grund av det idealiska läget kan du på kort tid nå olika stränder och shoppingsmöjligheter. Med bil når man Palma på ca 20 minuter och flygplatsen på ca 25 minuter.

 • Boyta

  190m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  2272
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 210 587,65 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: