Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd spektakulär takvåning i Palma's gamla stan

Fakta Bilder

278m2 3 Sovrum i Old Town Palma

Modern penthouse-våning med takterrass och utsikt över Palma och havet

Mitt i den äldsta delen av Palma ligger denna fantastiska penthouse-våning som sträcker sig över de två översta våningar i ett historiskt stadspalats och som genomgår för närvarande omfattande renoveringar. Eleganta designelement och toppmodern utrustning kombineras lekfullt med traditionella element som takbjälkar och vackra trägolv. Förutom en öppen generös salong med matplats med delöppet komplett utrustat kök med grovkök intill, finns tre rymliga sovrumssviter (ett av dem med dressingroom), ytterligare ett rum passande som arbetsrum/sovrum samt en separat toalett. En garageplats i husets bottenvåning ingår. Den sensationella takterrassen har utsikt över takåsarna i gamla stan med dess karakteristiska kyrkspirar, den imponerande katedralen och Medelhavet. Låt dig förföras av de charmiga gatorna, de imponerande historiska byggnaderna och de gömda gårdarna samt de många sevärdheterna, restaurangerna, kaféerna och butikerna i närheten.

Faciliteter: tvåglasönster, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, öppen spis, hiss, förråd, vinkällare.

 • Boyta

  278m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  33781
 • Badrum

  3
 • Pris

  3 910 878,60 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: